menu
Wonen in de A van Spangen

80 sfeervolle vrije sector huur eengezinswoningen vormen Plan A. Moderne energiezuinige woningen met klassieke bouwelementen, een ruime tuin en vlakbij het hart van de stad. Daar wil je toch wonen?!

Thuis in de Staringbuurt

Plan A ligt in het oostelijk deel van Spangen: de Staringbuurt. Een opkomend stukje Rotterdam dat steeds meer nieuwe, jonge bewoners trekt. Met een groene, kindvriendelijke omgeving en alles in de buurt. Je voelt je er al snel thuis.

Duurzaam wonen

In Plan A is het duurzaam wonen. De woningen zijn voorzien van energielabel A++++, zonnepanelen op het dak, moderne keukens en fijne badkamers. In de ruime tuin en op het terras is het heerlijk genieten.

Ruime ééngezinswoningen in

sfeervolle klassieke stijl

Wonen in de A van Spangen

De 80 ruime eengezinswoningen van Plan A worden in sfeervolle klassieke stijl gebouwd. Tijdloze woningen met klassieke bouwelementen en ruime tuinen. Dankzij moderne bouwtechnieken en een energielabel A is het duurzaam wonen. Fijn voor nu en goed voor later. Kom wonen in de A van Spangen!

Een mooier Spangen

In Spangen is er het laatste decennium een hoop veranderd. Plan A is het sluitstuk van een herstructurering in de wijk. Sinds het midden van de jaren 90 heeft Woonstad Rotterdam grote delen opgeknapt. Op de plek waar nu Plan A komt zijn 161 naoorlogse appartementen gesloopt en worden 80 eengezinswoningen gebouwd. De wijk wordt hiermee steeds mooier en trekt daarom steeds meer nieuwe, jonge bewoners aan.

Klassieke stijl

Het ontwerp van Spangen is wereldberoemd onder architecten en stedenbouwkundigen. De jaren 30 stijl van Plan A sluit hier naadloos op aan. De woningen zijn voorzien van klassieke elementen zoals accenten in het metselwerk en ramen met klassieke roeden. De aaneengesloten woonblokken beschikken over ruime achtertuinen en brede stoepen. Vanuit de lucht gezien vormt het nieuwbouwproject een grote A.       

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief