menu

Nieuws

Blijf op de hoogte

Schrijf je in

Inschrijving geopend!

Met de informatiebijeenkomst in het Sparta Stadion is de verhuur van de laatste 50 huurwoningen in Plan A van Spangen van start gegaan! Gisteravond waren er ongeveer 150 geinteresseerden die de informatieavond bezochten en er is al veel interesse getoond in verschillende woningen in Plan A. Iedereen kon zich laten informeren over de woningen, de plattegronden, de inschrijf- en lotingsprocedure en de informatie over alle duurzame technische installaties in en rondom de woning. Wat een positieve reacties hebben we al ontvangen!

Wil je je ook inschrijven? Download dan het inschrijfformulier op https://www.planavanspangen.nl/woningen en lever dit compleet in voor 28 oktober 2018 23:59 uur bij één van de makelaars.

 

Terugblik op de informatieavond van Fase 1

Wat was het een mooie avond op de vorige informatieavond afgelopen 24 mei 2018 in het Sparta Stadion. De verhuur van de eerste 30 huurwoningen in Plan A in Spangen is geweest! Er waren er ongeveer 150 geïnteresseerden die de informatieavond bezochten! Iedereen kon zich laten informeren over de woningen, de plattegronden, de inschrijf- en lotingsprocedure en de informatie over alle duurzame technische installaties in en rondom de woning. Wat een positieve reacties ontvingen we!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief